PREGĂTIȚI PENTRU EUROPARLAMENTARE

0
79

Liberalii se declară pregătiți pentru alegerile europarlamentare. Au finalizat lista de candidați și deja au demarat campania de strângere de semnături. Pentru scrutinul programat pe 25 mai, PNL-iștii speră că vor obține un scor bun și vor reuși să trimită în Parlamentul de la Bruxelles cel puțin 10 europarlamentari.
Liberalii se declară pregătiți pentru campania electorală pentru alegerile parlamentare. Aceștia au început vizitele prin toate județele țării și, mai mult, adună și semnături de la cetățeni. La Buzău a venit, joi, Robert Sighiartău, secretarul Partidului Național Liberal. Acesta spune că lista de candidați pentru alegerile programate pe 26 mai este finalizată, iar candidații sunt oameni care au demonstrat, de-a lungul timpului, că au reușit să realizeze ceva în profesiile pe care le au.
Pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare se mai regăsesc Siegfried Mureșan, Adina Vălean, Vasile Blaga sau Gheorghe Falcă. Totodată, Sighiartău se declară convins că Partidul Național Liberal va reuși să trimită în Parlamentul European mai mult de 10 liberali.
Liberalii veniți de la centru, cât și cei de la Buzău au desfășurat, joi, și o campanie de strângere de semnături, care a cuprins o vizită în zona centrală a orașului și discuții
cu trecătorii.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ