PREGĂTIŢI PENTRU IARNĂ

0
38

Primarii tuturor comunelor din judeţ au fost convocaţi astăzi, la Consiliul Judeţean la o întâlnire pe tema pregătirilor pentru iarnă. La înttrevedere au fost prezenţi şi reprezentanţii autorităţilor competente să intervină în situaţii dificile.

Autorităţile judeţene vor să fie sigure că iarna nu-i va lua pe nepregătite. De aceea astăzi, primarii sau reprezentanţii primăriilor din judeţ au fost chemaţi la Buzău să dea raportul cu privire la îndeplinirea stadiului de măsuri pentru sezonul rece.

Pentru drumurile judeţene s-au încheiat licitaţiile pentru toate sectoarele de drum. Începând cu 15 noiembrie, operatorii care au câştigat licitaţiile au utilajele de intervenţie în baze, susţin reprezentanţii Consiliului Judeţean. De asemenea, este verificată periodic situaţia utilajelor care trebuie să intervină, pentru ca atunci când situaţia va impune deplasarea acestora, să nu exite surprize. Există până şi o evidenţă clară a mecanicilor care operează aceste utilaje. În plus, la Consiliul Judeţean, în fiecare dimineaţă se primesc informări cu privire la situaţia meteo şi starea drumurilor.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ