PREMIAŢI LA TOPUL FIRMELOR

0
459

Seară de gală pentru oamenii de afaceri din judeţul Buzău. Societăţile care au înregistrat cele mai bune performanţe în domeniul lor de activitate, au fost premiate în cadrul celei de-a 25-a ediţii a „Topului Firmelor”, eveniment organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău.
Ajuns la ce de-a 25-a ediţie, “Topul firmelor”, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Buzău, a continuat tradiţia de a premia performanţele economice ale societăţilor din judeţ. La evenimentul organizat joi seară, la restaurantul Pietroasa, din centrul oraşului, au fost prezenţi numeroşi oameni de afaceri, reprezentanţi ai autorităţilor şi parlamentari. Peste 1 700 de firme buzoiene au fost premiate la ediţia de anul acesta, unele dintre acestea regăsindu-se şi în Topul naţional al firmelor.
Prezent la eveniment, primarul Constantin Toma le-a transmis oamenilor de afaceri că încearcă să creeze, la Buzău, condiţiile pentru un mediu economic corect şi sănătos.
Mediul de afaceri este un motor al societăţii, care generează locuri de muncă şi contribuie la realizarea proiectelor derulate de autorităţi, prin contribuţia adusă la buget, le-a transmis Petre Emanoil Neagu, participanţilor la Topul firmelor.
Întâlnirea ocazionată de cea de-a 25-a ediţie a Topului firmelor a fost şi un bun prilej pentru patronii buzoieni, de a socializa, de a-şi împărăşi experienţele economice.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ