PREMII PENTRU OLIMPICII BUZĂULUI

0
117

Elevii olimpici ai Buzăului şi profesorii lor, vor premiaţi de Consiliul Judeţean. Ei vor primi sume de bani, în semn de apreciere pentru rezultatele obţinute la concursurile naţionale şi internationale. Premierea se va face în cadrul unei festivităţi, înaintea Sărbătorilor de iarnă.
Consilierii judeţeni au modificat joi, într-o şedinţă extraordinară regulamentul privind acordarea de premii speciale elevilor din judeţul Buzău care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare naţionale şi internaţionale, precum şi profesorilor coordonatori.Astfel, rezultatele la olimpiadele internaţionale vor fi răsplătite cu câte 600 de lei, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori, indiferent de locul obținut. De asemenea, câștigătorii olimpiadelor naționale vor fi recompensaţi cu sume de bani în funcţie de premiul obţinut.
Anul acesta a fost introdusă o nouă secţiune şi se vor premia și echipele cu peste 20 de elevi care au obținut rezultate notabile la competițiile naționale și internaționale, fiecare membru al echipei urmând a fi recompensat cu câte 150 de lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ