Premii speciale pentru şefii de promoţie

0
127

Momente festive la Consiliul Judeţean. Şefii de promoţie ai Şcolii Militare de Maiştri şi Subofiţeri de la Boboc, originari din judeţul Buzău au fost invitaţi, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean, unde au primit diplome de excelenţă şi premii în bani.
Şase din cei nouă şefi de promoţie de anul acesta ai Şcolii Militare de Maiştri şi Subofiţeri “Traian Vuia” de la Boboc, sunt din judeţul Buzău. După ce, la sfârşitul lunii trecute, au fost avansaţi la primul grad militar, ei au fost invitaţi joi, la şedinţa Consiliului Judeţean, unde au primit diplome de excelenţă, flori dar şi premii în bani. Ceremonia constituie o premieră, fiind pentru prima data, când cei mai buni absolvenţi ai specializărilor şcolii militare de la Boboc sunt răsplătiţi pentru rezultatele obţinute la finalul studiilor. Propunerea, aprobată de consilieri, a venit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, care a fost prezent şi la festivitatea de înaintare în grad.
Rezultatele şcolare deosebite au venit firesc pentru majoritatea şefilor de promoţie, care s-au pregătit în domenii pentru care au făcut o pasiune.
Unii recunosc faptul că au muncit foarte mult pentru a ajunge să fie cei mai buni.
Cei şase buzoieni absolvenţi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”, Boboc, şefi de promoţie pe diverse arme şi specialităţi, au primit din partea Consiliului Judeţean câte un premiu special de 1.000 lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ