PREMIU PENTRU TINERII LIBERALI

0
9

Buzoienii au fost răsplătiţi pentru campania de informare asupra vaccinării
Tinerii liberali din Buzău, au obținut care un premiu important la Gala premiilor TNL “Mircea Ionescu Quintus”. Ei au fost apreciați pentru modul în care au acționat pentru informarea populației din mediul rural asupra importanței vaccinării.
Organizaţia Tineretului Naţional Liberal Buzău a câştigat“Premiul pentru campania de informare asupra vaccinării, în mediul rural”, în urma participării la Gala premiilor TNLMircea Ionuț Quintus, eveniment ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

“Premiul pe care l-am câștigat este o motivație în plus pentru continuarea proiectelor tinerilor liberali care își doresc să facă o politică aproape de oameni, aproape de realitățile comunității, o politică activă, în mijlocul evenimentelor și nu din birouri confortabile. Cred în tinerii liberali de la Buzău, cred în oamenii noi care ni s-au alăturat în ultimele luni, iar obiectivul meu și al echipei mele este să formăm,în interiorul organizațieide tineret, viitori politicieni care să ne reprezinte Buzăul la nivel național și internațional” a transmis printr-un comunicat de presă, Daniela Matache, președinte interimar TNL Buzău.
Gala premiilor TNL “Mircea Ionuț Quintus” a avut loc la Clubul Diplomatic, București, unde au participat reprezentanți din toate organizațiile TNL din țară și au fost premiate cele mai active filiale și cei mai performanți tineri din administrația publică locală care provin din TNL.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ