PREMIU SPECIAL LA CONCURSUL „V.VOICULESCU”

0
119

Răsplată pentru câştigătorii Concursului Naţional de Creaţie Literară „Vasile Voiculescu”. Pe lângă premiile acordate de organizatori, Biblioteca Judeţeană va oferi, începând cu ediţia de anul viitor a concursului, un premiu special în valoare de 1. 000 de lei.
Bibloteca Judeţeană se alătură instituţiilor care acordă premii la Concursul Naţional de Creaţie Literară „Vasile Voiculescu”, eveniment artistic ce a ajuns deja la cea de-a 29 ediţie. Printr-o hotărâre aprobată în Consiliul Judeţean, Biblioteca, ce poartă numele marelui scriitor de origine buzoiană, va acorda un premiu special, în valoare de 1 000 de lei. Decizia a fost salutată de oamenii de cultură implicaţi în promovarea şi valorificarea, în plan intern şi internaţional, a personalităţii scriitorului Vasile Voiculescu.
SINCRON: Florentin Popescu, scriitor 26:39-27:09 (vă mărturisesc…este un lucru minunat)
Concursul Național de Creație Literară „Vasile Voiculescu”, este organizat de Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” Buzău, Direcția Județeană pentru Cultură, Primăria comunei Pârscov, Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu”. Prin concursul inițiat, organizatorii își propun să evidențieze uriașa personalitate a marelui scriitor, originar din comuna Pârscov, județul Buzău, bogata și valoroasa operă literară a acestuia.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ