Președintele CJ Buzău dezamăgit de F.C Buzău

0
52

“Dacă se continuă cu jucători de 40-70 de ani…ne retragem din proiect”
Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a constatat o lipsă crasă de atitudine în teren la prima partidă susținută pe teren propriu de FC Buzău. În acest context, a atras atenția că deși nu se implică pe banca tehnică nu va mai susține financiar echipa, în situația în care pe teren evoluează jucători aflați spre final de carieră.
Primul meci al FC Buzău pe teren propriu a însemnat și prima înfrângere din campionat. La confruntarea din Crântg a asistat și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu care s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația jucătorilor buzoieni.
Pentru că își dorește să sprijine echipa, șeful Consiliului Județean a mers la meci pentru a constata dacă se merită să o finanțeze.
Deși FC Gloria a fost o prezență sporadică în Liga I, administrația județeană își dorește să evolueze cât mai mult în primul eșalon.
Pe de altă parte a fost tras și un semnal de alarmă. Dacă FC Buzău nu își va întineri lotul, consiliul nu mai finanța echipa.
În ședința viitoare a Consiliului Județean Buzău va fi alocată o sumă de bani clubului FC Buzău iar la iarnă, au mai anunțat reprezentanții instituției va fi evaluată activitatea echipei astfel încât să se stabilească dacă administrația județeană continuă finanțarea sau nu.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ