Președintele CJ Buzău s-ar dori parlamentar

0
30

Indecis despre o funcție viitoare în PSD
Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a declarat că în situația în care se vor organiza alegeri anticipate și-ar dori o funcție în Parlament. Referitor la o viitoare funcție în PSD, Neagu a precizat că ar candida în cazul în care este susținut.
Președintele Consiliului Județean Buzău și-ar dori o funcție de parlamentar. Declarația a fost făcută la o conferință de presă în contextul în care în plan politic, la Buzău au existat tensiuni între liderii social-democrați.
Referitor la o viitoare funcție în PSD, Petre Emanoil Neagu a lăsat să se înțeleagă faptul că ar putea candida în situația în care va beneficia și de susținere.
În ultima perioadă tensiunile din organizația PSD au escaladat, vectorii principali fiind președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Buzău. Numirea interimară în funcția de președinte al organizației județene a senatorului Lucian Romașcanu nu a liniștit apele cu atât mai mult cu cât social-democratul a fost susținut pentru o funcție de președinte al CJ de către primarul Constantin Toma.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ