Președintele PSD Buzău despre atacurile PNL

0
13

“A da cu pietre… este politică mică”
Președintele interimar al PSD Buzău, Lucian Romașcanu consideră că eșecul de la referendum s-a datorat faptului că nu a avut o încărcătură emoțională majoră, motiv pentru care nici prezența nu a fost pe măsură. Vizavi de atacurile Partidului Național Liberal, senatorul social-democrat a precizat că liberalii fac o politică mică.
Nu vor exista sancțiuni pentru primarul Constantin Toma în contextul în care referendumul de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești a căzut examenul democratic. Președintele interimar al PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu a precizat că buzoienii au ieșit într-un număr redus la vot pentru că referendumul a fost lipsit de o încărcătură emoțională.
Parlamentarul buzoian a răspuns atacurilor recente ale liberalilor la adresa primarului Constantin Toma și a Partidului Social Democrat.
Președintele interimar al social-democraților buzoieni a precizat că primarul municipiului Buzău își va continua activitatea, se vor face demersuri în sensul reformei administrative la nivel național lăsând să se înțeleagă totodată că deocamdată la Buzău nu se va mai pune în discuție organizarea unui nou referendum.

Florin Zafiu
Adi Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ