PRESTAŢIE IMPECABILĂ PENTRU STANCU! Buzoianca a arbitrat fără cusur o semifinală în Final Four

0
61

Buzoianca Simona Stancu a bifat o evolutie ireprosabilă în acest weekend în cadrul primei semifinale a Final Four, turneu care reuneste cele mai bune patru echipe de club din Europa. Arbitrajul buzoiencei i-a atras aprecierile oamenilor de handbal de pe Bătrânul Continent, iar Simona a fost încântată de prezenta la Budapesta.
Sâmbătă, la Budapesta, buzoianca Simona Stancu a trecut cu brio cel mai important test al carierei. Alături de Cristina Năstase, arbitru originar din Buzău, a împărţit dreptate între Buducnost şi Gyor, în cadrul primei semi-finale a Ligii Campionilor Europeni la handbal feminin. Prestaţia cuplului din România a atras aprecierile oamenilor de handbal de pe tot continentul, iar experienţa s-a dovedit una magnifică pentru Simona.
Gyor a fost echipa care a ridicat trofeul Ligii Campionilor Europeni după finala cu Varda Skopje, formaţie care a eliminat-o pe CSM Bucureşti în a doua semifinală. Buzoianca a asistat la ultimul act al celei mai importante competiţii inter-cluburi de pe Bătrânul Continent.
Buzoianca deţine ecusonul IHF din 2015, iar pe cel EHF din 2011. În vârstă de 31 de ani, Simona Stancu este unul din cei mai respectaţi arbitri români. Buzoianca formează cuplu cu Cristina Năstase fiind a doua pereche ca valoare şi experienţă din ţară. Simona a arbitrat trei turnee finale de tineret, printre care şi o finală, meciuri din Liga Campionilor Europeni şi un ultim act al Cupei Challenge.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ