PREZENȚĂ NUMEROASĂ LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

0
154

Prezență numeroasă la Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri, la sediul Liceului Agricol. Evenimentul a fost dedicat tinerilor, însă cele mai multe dintre persoanele care își căutau o slujbă erau trecute de prima tinerețe. Angajatorii au discutat cu mai mulți șomeri, însă nu toți erau dornici de muncă.
Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă a organizat vineri, în mai multe localități din județ, Bursa Locurilor de Muncă pentru tineri. La eveniment au fost invitate și celelalte categorii de șomeri. Toți cei prezenți au avut de unde alege. Oferta angajatorilor a fost una destul de bogată, de la muncitori necalificați, la confecționeri, lucrători în construcții, în asigurări sau în domeniul telecomunicațiilor.
Bursa de vineri a fost organizată cu scopul de a veni în sprijinul tinerilor pentru a-i integra mai ușor pe piața muncii. Dacă unii dintre tineri au venit deciși să se angajeze, alții aveau nevoie de o ștampilă care să le asigure continuitate perioadei de șomaj.
La Bursa dedicată tinerilor au venit, în schimb, și foarte multe persoane de vârsta a doua.
Bursa Locurilor de Muncă de vineri a fost cel de-al treilea eveniment de acest fel, desfășurat în acest an, în județul Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ