PRIMA BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

0
86

Buzoienii aflați în căutarea unei slujbe au șansa să se angajeze la prima bursă a locurilor de muncă, din acest an. Organizatorii se așteaptă la o prezență numeroasă din partea angajatorilor, care au oferte generoase de locuri de muncă. În plus, șomerii se vor putea înscrie la cursuri de calificare.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează pe 12 aprilie, ”Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, la sediul Colegiului Agricol. Această bursă reprezintă o oportunitate pentru toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau, în ultimă instanță, să se orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen lung.
Cele mai mari șanse de a-și găsi un loc de muncă le vor avea șomerii care au o calificare și ceva experiență. Însă angajatorii vor avea oferte și pentru cei necalificați, numai că în aceste cazuri este nevoie uneori de un curs sau de o perioadă de pregătire, care se poate desfășura chiar la sediul firmei.
La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale și de solicitările agenților economici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ