PRIMA VICTIMĂ A GERULUI! Bărbat cu degerături la mâini și picioare

0
62

În ultimele nopți, au fost înregistrate recorduri de temperatură pentru acest sezon rece. Măsurile autorităților nu s-au lăsat așteptate. Școlile au fost închise pentru a proteja elevii și cadrele didactice de ger, iar la Centrul de zi și de noapte pentru persoane fără adăpost au fost suplimentate paturile și porțiile de hrană pentru nevoiași. În același timp, cadrele Spitalului Județean s-au mobilizat să acorde ajutor tuturor celor care au suferit din pricina gerului. La Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns cinci persoane, printre care și un om al străzii care prezenta degerături. Acesta a fost găsit aproape fără suflare și adus la unitatea sanitară în stare destul de gravă.
În această perioadă, o secție aglomerată s-a dovedit a fi și Ortopedia. La Spitalul Județean Buzău au ajuns zeci de persoane care s-au ales cu multiple fracturi după ce au alunecat pe gheață.
Pentru perioada următoare meteorologii nu ne aduc vești prea bune. Începând din noaptea acestea și până mâine după amiază, județul Buzău se află sub atenționare cod portocaliu de vreme rea.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ