PRIMA VICTORIE FCSB ÎN DERBY DE ROMÂNIA! FCSB – Dinamo Bucureşti: 2-1, (1-0)

0
108

FCSB a obţinut prima victorie în confruntarea cu Dinamo Bucureşti, în cea mai importantă partidă a campionatului intern. Urmaşii formaţiei Steaua Bucureşti au învins cu 2 la 1 gruparea din Ştefan cel Mare, într-un meci spectaculos şi presărat cu incidente. Nici una din cele două formaţii nu au încheiat confruntarea în efectiv complet.
FCSB a reuşit să câştige cu 2 la 1 confruntarea disputată pe Arena Naţională în faţa echipei Dinamo Bucureşti. Denis Alibec a deschis scorul în minutul 10 după o super execuţie din afara careului.
„Câinii roşii” şi-au revenit după ieşirea de la cabine. În minutul 57, slovacul Adam Nemec a marcat golul egalizator.
La doar câteva secunde de la intrarea în teren, Boldrin a dus scorul la 2 la 1 şi a asigurat victoria formaţiei roş-albastre după trei eşecuri consecutive.
Partida disputată pe Arena Naţională nu a fost lipsita de incidente. Pe durata partidei, mai mulţi spectatori au intrat pe teren, FCSB, clubul gazdă fiind ulterior amendat pentru slabele condiţii organizatorice.
Viitorul Constanţa ocupă primul loc în clasamentul Ligii I, cu 51 de puncte. Gruparea antrenată de Gică Hagi este urmată de FCSB cu 47 şi Astra Giurgiu, cu 44 de puncte.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ