PRIMĂRIA MEREI LA BILANȚ

0
702

Conducerea Primăriei comunei Merei se declară mulțumită de realizările anului 2019. Deși au fost și unele neajunsuri, de ordin financiar, proiectele aflate în derulare au fost finalizate. Bilanțul administrației locale include asfaltări de drumuri, investiții în sisteme de iluminat și de supravehere video, dar și o bayă sportivă, toate având rolul de a face mai ușoară și mai plăcută viața locuitorilor din comună.
Anul 2019 a fost unul, în general bun pentru comuna Merei. Au fost duse la bun sfârşit proiecte aflate în derulare şi s-au pus bazele unor noi investiţii pentru comunitate. Primăria a contabilizat însă şi unele lipsuri, cauzate de bugetul, mai mic decât în anul anterior. Chiar şi în aceste condiţii, în localităţile comunei s-au realizat lucruri importante. La un scurt bilanţ, primarul de la Merei, Ştefan Chircă, arată că cele mai importante proiecte, precum asfaltarea unor drumuri s-au finalizat.
Pentru asfaltare au fost avute în vedere şi satele mai mici, pentru ca locuitorii acelor zone să se poată bucura de drumuri bune.
Comuna Merei se poate mândri, de anul acesta şi cu o bază sportivă modernă, la școala din Dealul Viei. Zilele acestea se pun la punct ultimele amenajări pentru ca baza să poată fi inaugurată şi să poată găzdui competiţii.
La capitolul realizări, primarul Ştefan Chircă menţionează şi investiţiile în sistemul iluminat public, realizate din bugetul propriu şi în cel de supraveghere video.
Pentru anul viitor conducerea administraţiei comunei Merei are planuri mari. Se are în vedere racordarea la rețeaua de canalizare în multe din satele comunei și au fost demarate procedurile în vederea unor proiecte pentru alimentarea cu gaze.

Laurențiu Marinov/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ