PRIMĂRIA REABILITEAZĂ LOCUINȚELE DE PE CUZA VODĂ! Chiriașii vor fi mutați în centrale termice dezafectate

0
149

Opt locuinte de pe strada Cuza Vodă din municipiul Buzău vor intra într-un amplu proces de reabilitare. Decizia Chiriasii vor fi mutati în centralele termice dezafectate care vor fi la rândul lor amenajate asemeni unor locuinte.
Primăria Buzău face demersuri pentru reabilitarea unui număr de 8 locuințe aflate în Centrul vechi al municipiului Buzău. Aparțin Primăriei, sunt ocupate de familii care s-au confruntat cu probleme financiare și sociale, dar sunt într-un grad avansat de degradare.
Cele opt familii vor fi mutate în alte locuințe pe care Primăria intenționează să le construiască. În acest moment nu se cunoaște exact tipul de imobil sau locurile în care acestea vor fi ridicate. Se vorbește totuși despre reabilitarea unor centrale termice dezafectate în care chiriașii de pe Cuza Vodă să fie mutați după ce imobilele respective vor fi modernizate, compartimentate și utilate asemenea unor locuințe.
Odată modernizate locuințele de pe strada Cuza Vodă, ar putea fi închiriate în sistem ANL tinerilor buzoieni. Totodată, se fac demersuri și pentru celelalte imobile din Centrul vechi ale căror proprietari sunt persoane private. În acest sens, a fost trimisă o scrisoare către Guvern prin care Primăria cere sprijin în vederea trecerii în administrarea municipiului ca parte din ansamblul istoric.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ