Primăria scoate mașinuțele și cvadriciletele din parc! În parc se dorește liniște, nu accidente și gălăgie

0
56

Mașinuțele, bicicletele și orice alt velomobil pe care comercianții îl închiriau în Parcul Crîng nu se vor mai regăsi și în acest an. Viziunea primăriei asupra parcurilor din oraș este clară ba mai mult a fost și structurată. Cele trei mari parcuri au fost împărțite în funcție de specific iar Crîngul a fost ales parcul în care buzoienii să se bucure de liniște, nu de scandalurile nesfîrșite ale comercianților și de accidente. După vizita prim-ministrului Grindeanu la Buzău, primarul Constantin Toma a primit asigurări că Parcul Crîng în totalitate va aparține primăriei dat fiind că o parte este încă sub administrarea Romsilva.
Deja o parte dintre comercianți nu au mai primit aviz pentru înschirierea bicicletelor în Crîng ci doar pentru tonetele de alimentație publică. În schimb distracția se va muta în Parcul Tineretului.
Iar Parcul Marghiloman va fi transformat într-o bucățică vie a istoriei orașului Buzău.
Tot aici va fi amenajat un muzeul al calului național. Însăși Vila Albatros care a aparținut primului-ministru Alexandru Marghiloman, poartă numele unui cal pe care aristocratul în deținea și cu care își adjudeca premii la concursuri.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ