PRIMĂRIA ŞI CJ, ASOCIERE PENTRU F.C. GLORIA

0
37

Asociaţia sportivă va avea şi un investitor privat
Primăria municipiului Buzău, Consiliul Judeţean şi un investitor privat se vor asocia pentru a susţine echipa de fotbal Gloria. Noua formulă va permite în viitor, echipei buzoiene să poată promova în prima ligă de fotbal.
Atât Consiliul Judeţean cât şi Consiliul Local Municipal Buzău s-au întrunit, marţi, dimineaţă în şedinţă extraordinară, cu acelaşi scop, cel al aderării la Asociația Sportivă ”Fotbal Club Buzău”. Într-o conferinţă de presă comună, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu şi primarul Buzăului, Constantin Toma au explicat care este obiectivul urmărit prin această asociere.
Şefii administraţiei buzoiene consideră că participarea județului și a municipiului Buzău cu calitatea de membri-asociați la noua entitate sportivă, va contribui decisiv la susținerea fotbalului local la un nivel performant în condițiile existenței în acest sens a unei tradiții pe care comunitatea o dorește a fi continuată. Participarea convenită este de câte 40 la sută din partea Consiliului Judeţean, respectiv Primăriei municipiului Buzău şi restul de 20 la sută fiind contribuţia unui investitor privat, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ