Primarul comunei Lopătari, dezvăluiri despre demisie

0
33

Probleme personale și un substrat politic
SURSA CLAUDIU CONSTANTIN
“Mi-am prezentat astăzi Consiliului Local demisia mea din funcția de primar al comunei Lopătari. Este o decizie pe care am luat-o cu greu, dar pe deplin împăcat, una care are la bază motive personale. Vreau să mă concentrez mai mult pe sănătatea mea și pe familie, lucruri importante pe care recunosc că le-am neglijat prea mult în acest an și jumătate.”, a fost anunțul primarului comunei Lopătari, Claudiu Constantin din data de 3 iunie care a pus pe jar administrația locală și întreaga scenă politică din Buzău. Ulterior edilul a revenit asupra deciziei iar acum vine cu noi dezvăluiri vizavi de gestul pe care l-a făcut la începutul verii. Pe lângă problemele personale, a existat un substrat politic.
Ulterior, primarul comunei a fost convins de alegători că trebuie să continue lupta politică ținând cont de votul cu care a fost învestit.
Primarul din Lopătari nu mai face un secret din faptul că în continuare se duc lupte grele în cadrul administrației locale dar cu toate acestea va rămâne în funcție, ba mai mult a anunțat că va candida la alegerile din 2024.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ