PRIMARUL MUNICIPIULUI FELICITAT DE COMISIA EUROPEANĂ

0
11

“Unii pun la îndoială…premiul”
Primarul Constantin Toma a primit o scrisoare de felicitare din partea Ramonei Chiriac, șef al reprezentanței Comisiei Europene în România. Oficialul european s-a adresat edilului, în contextul în care, în urmă cu două săptămâni orașul Buzău a câștigat la Londra titlul de ,,Cel mai bun brand de oraș din Europa”.
Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România i-a adresat o scrisoare de felicitare primarului Constantin Toma după ce orașul a ocupat locul I în cadrul unei gale organizată de către publicația Transform magazine.

“ Vă felicit pentru câștigarea titlului de în cadrul celei mai importante competiții de branduri din lume, Transform Awards, care a revenit anul acesta Buzăului. Felicitările mele sunt în egală măsură îndreptate către creatorul brandului , Adrian Mironescu” i-a transmis primarului Constantin Toma, Ramona Chiriac, Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Scrisoarea oficialului a fost postată de către primarul Constantin Toma pe pagina sa de Facebook. În acest context, edilul a subliniat pe pagina sa de socializare faptul că

“Totuși s-au găsit și se mai găsesc unii care pun la îndoială valoarea acestui premiu, afirmând chiar că l-am fi plătit”.
Unul dintre cei care a pus la îndoială valoarea premiului a fost Mihai Răzvan Moraru, liderul USRPLUS Buzău.

”…președintele USRPLUS Buzău, Mihai Răzvan Moraru, atrage atenția public asupra acestei noi farse a primarului Constantin Toma. Buzăul nu a fost nominalizat, ci s-a înscris, plătit, la această competiție. De asemenea asociația Transform Magazine are 2000 de urmăritori în toată lumea. Prestigioasă competiție, nu-i așa?”, a transmis USR PLUS Buzău, printr-un comunicat de presă.
Iar criticile nu s-au oprit aici. Și liberalii buzoieni au pus sub semnul întrebării succesul edilului de Buzău, cu ocazia alegerilor pentru filiala municipală.
Municipiul Buzău a câstigat premiului pentru cel mai bun brand de oraș în cadrul galei Transform Awards 2021 organizată la Londra. În finala organizată de către publicația Transform magazine s-a aflat şi Parisul, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Franței şi ale Europei.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ