PRIMARUL TOMA, DESPRE MĂSURILE ÎMPOTRIVA COVID 19

0
89

Buzăul este cel mai sigur oraș din țară din punct de vedere al prevenirii infectării cu noul Coronavirus Covid-19, ocupând ultimul loc în clasamentul întocmit pe baza numărului de cazuri confirmate. Primarul Constantin Toma a transmis un mesaj în care arată măsurile luate de municipalitate pentru combaerea cu succes a răspândirii noului coronavirus.
Primarul municipiului Buzău Constantin Toma a transmis un mesaj prin care le mulţumeşte cetăţenilor oraşului pentru faptul că pandemia de coronavirus este ţinută sub control. Edilul şef apreciază că, la Buzău, comunitatea a fost disciplinată iar toți buzoienii cu sarcini și obligații în această luptă și-au făcut datoria. Tot personalul medical, polițiștii, jandarmii și militarii merită toată recunoștința pentru profesionalismul demonstrat și dedicarea cu care și-au făcut și își fac treaba.

“Ca președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență am propus și s-au aprobat 7 Hotărâri, care s-au pus în aplicare pe tot teritoriul municipiului Buzău încă de la apariția primelor cazuri în România, ceea ce a permis luarea de măsuri decisive în această luptă permanentă cu acest dușman necunoscut. Multe din măsurile luate de noi în acest Comitet Local s-au adoptat chiar înaintea celor impuse prin Ordonanțele Militare, unele dintre ele fiind chiar unicat la nivel național”, a transmis primarul Constantin Toma.
Într-o postare video, realizată într-un autobuz al societăţii Trans Bus, Constantin Toma enumeră cele mai importante măsuri adoptate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență și aplicate sau urmărite de Primăria Municipiului Buzău.
De asemenea, împreună cu cei mai importanți 40 de agenți economici din Buzău, Primăria a creat un sistem flexibil de transport în comun care să asigure în condiții de siguranță prezența oamenilor la lucru, inclusiv din aproape 40 de localități din jurul municipiului Buzău. Primăria Municipiului Buzău susține permanent economia buzoiană, inclusiv prin propriile investiții de zeci de milioane de euro, care vor transforma decisiv Buzăul în bine.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ