PRIMARUL TOMA, SUPĂRAT PE FOSTUL PREFECT

0
139

Primarul Constantin Toma este supărat pe fostul prefect al judeţului, Carmen Ichim şi nu a semnat memoriul adresat de 40 de primari, conducerii Ministerului Afacerilor Interne prin care solicită menținerea în funcție a prefectului. Edilul şef al Buzăului îi reproşează fostului reprezentant al Guvernului în judeţ, unele măsuri, luate în ultima perioadă.
Constantin Toma a dat şi exemple. Unul dintre acestea ar fi decizia fostului prefect, ca la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României să nu fie ţinute discursuri şi asftfel să nu îi fie permis să se adreseze buzoienilor.
Un alt motiv de supărare al primarului este implicarea fostului prefect în problema punctului termic din cartierul Dorobanţi, ce a creat numeroase nemulţumiri din partea cetăţenilor.
Primarul Toma a precizat că nu a reacţionat, în legătură cu interdicţia de a fi ţinute discursuri de 1 Decembrie, pentru că respectă instituţiile statului, şi implicit deciziile Prefecturii. Supărarea, însă a rămas, motiv pentru care nu s-a aliat cu primarii din judeţ care o vor pe Carmen Ichim, înapoi în fruntea Prefecturii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ