PRIMĂVARĂ ÎN FEBRUARIE! 16 GRADE, AZI LA BUZĂU

0
64

Vremea frumoasă si caldă i-a scos pe buzoieni din case. Parcurile din oras au fost azi, pline. Cei mai multi au profitat de temperaturile primăvăratice si au ales să-si petreacă ziua in aer liber. Azi, la ora prânzului, termometrul de la poarta Crângului indica 16 grade Celsius.
Au lăsat gecile groase, mănusile si fularele de-o parte si au trecut la haine lejere si subtiri si îndemnati de vremea frumoasă si caldă au iesit la plimbare. Azi, parcurile din oras au fost pline. Cu mic cu mare, buzoienii au vrut să profite de razele soarelui
Cei mai in vârstă spun că temperaturile indicate azi de termometre nu sunt chiar atât de ridicate si nu sunt neapărat neobisnuite dacă tinem cont că principala consecintă a încălzirii globale este cresterea semnificativă a temperaturii.
Mercurul din termometre a urcat azi la Buzău până în dreptul valorii de 16 grade. Si mai cald a fost la Râmnicu Sărat unde in cursul după-amiezii s-au înregistrat 19 grade. Vremea se strică insă, astfel că maine va ploua intreaga zi.

Rep. Andrei Pitigoi

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ