PRIME PENTRU PERFORMANȚĂ

0
36

Cei mai hranici angajați ai Primăriei Buzău vor fi premiați până la finalul anului. Funcționarii din Palatul Comunal nu vor beneficia de primă de sărbători, ci de una de performanță. Cei care s-au făcut remarcați prin munca depusă zilnic vor fi răsplătiți cu sume cuprinse între o mie și 2.900 de lei.

În acest an, de sărbători, doar 54 de funcționari ai Primăriei Buzău vor beneficia de prime. Decizia îi aparține primarului Constantin Toma după o analiză a activității din fiecare departament din Palatul Comunal. Cei 54 de angajați au dovedit că sunt interesaţi şi au reuşit să deprindă tainele sistemului modern şi eficient de management implementat în Primărie.

Premierele vor avea valori cuprinse între 1.000 şi 2.900 de lei şi vor fi oferite înainte de sărbătorile de iarnă. Primarul Constantin Toma a mai spus că îşi doreşte ca pentru aceste premii să fie cât mai mulţi candidaţi, pentru că în acest fel se va îmbunătăţi activitatea în Primărie.

Funcţionarii vor fi premiaţi pentru implicarea în implementarea proiectului Kaisen, un sistem modern de management, probat în premieră la nivel național în Primăria Buzău.

(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ