PRIMELE CĂZĂTURI PE GHEAŢĂ

0
17

Primul episod de iarnă a creat deja probleme la Buzău. Un important segment de drum a fost închis, din cauza poleiului, iar mai multe persoane au ajuns la spital după ce au căzut pe gheaţă.
Miercuri dimineaţă, şase buzoieni au mers la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce au alunecat pe trotuarele acoperite cu polei şi au căzut. Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă se aşteptă ca numărul pacienţilor cu traumatisme provocate de căderea pe gheţă să crească în zilele următoare.
Nu doar pietonii, ci şi şoferii au avut de suferit din cauza fenomenelor meteo specifice iernii. Traficul rutier a fost blocat, marţi seară pe DN2E85, la limita cu judeţul Ialomiţa, în zona Căldăruşanca, din cauza poleiului generalizat ce acoperea partea carosabilă. Poliţia Rutieră a luat măsură restricționării traficului, până la restabilirea condiţiilor normale pe patea carosabilă. De asemenea s-a circulat cu dificultate, din cauza poleiului format pe partea carosabilă, pe Drumul Naţional 2C- între Padina și Smeeni şi pe Drumul Judeţean 203 D – între Smeeni și Țintești.
Pe toate aceste tronsoane au intervenit utilaje, iar traficul s-a reluat în cele din urmă, circulaţia, în condiții de iarnă, fiind îngreunată.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ