PRIMELE CLUBURI PENTRU SENIORI S-AU DESCHIS! Unul în Micro V, unul în Broșteni

0
532

Distracții pentru buzoienii de vârsta a treia. Două cluburi dedicate seniorilor au fost deschise astăzi în cartierele Micro 5 și Brosteni. Aici pensionarii vor putea juca table, rummy sau să se uite la televizor, dar și să socializeze. Locațiile aparțin Primăriei, iar investiția a fost suportată din bugetul municipalității.
Primarul Constantin Toma și cei doi viceprimari ai municipiului au inaugurat astăzi primele două cluburi dedicate seniorilor. Cel din cartierul Micro 5 va funcționa într-un spațiu al Primăriei și beneficiază de tot ce au nevoie vârstnicii pentru a putea petrece aici mai multe ore pe zi. Un al doilea club a fost deschis în cartierul Broșteni, în locul unei foste grădinițe.
Cluburile dedicate seniorilor vor fi administrate de Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, care va avea grijă ca pensionarii să găsească aici tot ce au nevoie pentru a petrece câteva ore de relaxare zilnic. Totodată cei care vor frecventa aceste cluburi vor trebui să își desemneze și responsabili care vor răspunde de întreținerea spațiilor sau vor prelua diferite reclamații sau sugestii adresate municipalității astfel încât oamenii să fie scutiți de un drum la Primărie.
Până la finalul anului vor fi inaugurate 5 cuburi pentru seniori. Toate sunt dotate cu televizor, calculator conectat la internet, plus cele necesare practicării diverselor jocuri de societate : table, șah, rummy, cărți, precum și o bibliotecă pentru cei care au pasiune lectura.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ