Primele facturi la încălzire din acest sezon

0
51

Prețurile în luna octombrie, neschimbate
A trecut prima lună din acest sezon în care RAM TERMO-VERDE a distribuit căldură buzoienilor racordați la rețeaua de distribuție a energiei termice. Facturile însă au rămas neschimbate față de aceeași perioadă a anului trecut ca urmare a faptului că noile tarife au intrat în vigoare la finalul lunii trecute. Abia din luna decembrie sunt așteptate facturi duble la încălzire.
După prima lună de furnizare a căldurii din acest sezon au sosit și facturile. Pentru un apartament cu două camere buzoienii vor scoate din buzunare în jur de 200 de lei, sumă similară cu cea achitată în aceeași perioadă a anului trecut.
Factura aferentă lunii noiembrie pe care buzoienii o vor primii în preajma sărbătorilor va fi însă dublă ca urmare a noilor tarife stabilite de Primăria Buzău și determinate de creșterea prețurilor la gaze naturale și curent electric.
Conducerea RAM TERMO-VERDE a anunțat că anul viitor prețul gigacaloriei ar putea scădea și prin urmare buzoienii ar urma să achite facturi la încălzire mai mici față de cele așteptate în iarna acestui an, similare cu cele de anul precedent.
La acest moment în jur de 4000 de apartamente mai sunt racordate în municipiul Buzău la sistemul centralizat de distribuție a energiei termice.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ