PRIMELE MĂSURI LA COMPANIA DE APĂ

0
43

Primele măsuri luate de noua conducere de la Compania de Apă. Șefii societății au făcut mai multe analize asupra organigramei, dar și a salariilor încasate de angajați și au decis că e nevoie de modificări. În scurt timp, o firmă specializată va efectua și un audit, care va evidenția punctele slabe și modificările ce trebuie făcute.
La mai bine de o lună de la schimbarea conducerii Companiei de Apă a început și o analiză a societății. S-au urmărit în special organigrama, dar și salariile angajaților. Noii șefi ai Companiei au constatat că există mari discrepanțe între angajații care își desfășoară activitatea în birouri și cei care prestează muncă de teren.
În scurt timp, la Compania de Apă va începe o analiză serioasă a veniturilor, cheltuielor și a numărului de angajați din fiecare compartiment. Totodată se va verifica și volumul de muncă și, mai ales, implicarea angajaților în a-și duce la sfârșit sarcinile. Toate aceste analize vor fi efectuate de o firmă specializată.
Actualul director al Companiei de Apă este Simona Săvulescu. AceAsta va ocupa aceasă funcție timp de 4 luni, urmând ca după această perioadă să se organizeze concurs.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ