PRIMELE REACȚII ALE LUI I. TESCARU! Face plângere la DNA împotriva primarului

0
420

Scandalul dintre Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă Buzău şi primarul Constantin Toma a cunoscut astăzi o nouă etapă. După ce edilul a lansat o serie de acuzații la adresa managerul Companiei, astăzi i-a venit rândul lui Ionel Tescaru să-şi spună punctul de vedere, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta este hotărât să depună o plângere la Direcția Națională Anticorupție împotriva celor pe care el îi acuză că aruncă Buzăul în stare de insolvenţă. Tescaru consideră că, prin hotărârile luate de Constantin Toma în şedinţa extraordinară de la începutul lunii iulie, Buzăul riscă pierderea unor sume de bani provenite din fonduri europene şi chiar imposibilitatea de a mai furniza apă potabilă către populaţie.
Acuzațiile lui Ionel Tescaru la adresa primarului Constantin Toma au continuat, iar acesta este de părere că, prin măsurile impuse de noul edil, municipiul Buzău se întoarce în trecut cu 10 ani. Managerul Companiei de Apă a mai explicat că aleșii locali au fost induşi în eroare atunci când li s-a solicitat votul pentru anumite proiecte de hotărâre.
Ionel Tescaru a ținut să transmită primarului Constantin Toma că nu îşi va da demisia din funcţia de director al Companiei de Apă, așa cum dorește primarul Buzăului, întrucât rezultatele obţinute şi investiţiile făcute cu fondurile europene atrase de Companie îi conferă dreptul de a conduce în continuare societatea.
Contrele dintre Ionel Tescaru şi primarul Constantin Toma vor continua și mâine, când directorul Companiei de Apă este invitat în şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ