PRIMELE REZULTATE, PRIMELE REACȚII

0
51

Social democrații buzoieni nu s-au arătat prea fericiți, duminică seara, după primele rezultate ale turului doi al alegerilor prezidențiale. Aceștia au urmărit rezultatele exit-poll-urilor care arătau diferențe mari între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. După ce au văzut procentajele, membrii PSD Buzău au declarat că este nevoie de o analiză profundă a rezultatului obținut de candidatul Viorica Dăncilă.
Atmosferă apăsătoare, duminică seara, la sediul PSD Buzău. La ora 21:00, când televiziunile au dat publicității rezultatele exit poll-urilor care au arătat diferențe mari între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, social democrații buzoieni nu s-au arătat foarte surprinși de procentajul obținut de Viorica Dăncilă. Senatorul Lucian Romașcanu a declarat că nu e cea mai fericită zi a PSD, dar este momentul unei analize profunde după rezultatul obținut de candidatul social democrat.
Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, președinte executiv al organizației județene a Partidului Social Democrat, consideră că scorul obținut la alegerile prezidențiale nu este o tragedie, ba din contra poate fi un imbold pentru pregătirea scrutinului de anul viitor.
Edilul şef al Buzăului, Constantin Toma a spus că o veste proastă după ziua celui de-al doilea tur de scrutin este discursul preşedintelui Iohannis care ”e în război deschis cu toţi pesediştii”.
La nivelul județului Buzău, PSD a obținut 49% dintre voturile alegătorilor.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ