PRIMELE SĂPĂTURI LA PODUL DE LA VADU PAȘII

0
73

Primele săpături la podul de la Vadu Pasii. Localnicii din comună au rămas astăzi uimiti când au văzut, pe podul închis de 12 ani, echipe de muncitori ce săpau de zor. Au auzit de nenumărate ori că obiectivul va fi reabilitat, însă mereu s-au dovedit a fi doar promisiuni neonorate. Astăzi, odată cu organizarea de santier, vestea s-a răspândit rapid în comună, iar oamenii au venit să vadă cu propriii ochi cum se lucrează la reabilitarea podului de la Vadu Pasii.

Sunt primele semne că lucrările de reabilitare a podului de la Vadu Pașii se reabilitează. Firma care a câștigat lucrarea și-a trimis astăzi muncitorii la pod, iar aceștia au și început lucrarea. Au fost amplasate primele indicatoare care arată că este un șantier în lucru, iar primul strat de asfalt a fost decopertat. Vestea că încep lucările de reabilitare la pod s-a răspândit rapid în comună, iar oamenii au venit special să vadă muncitorii aflați la treabă.

Timp de două zile, firma executantă va efectua lucrări de amenjare de șantier, precum și de decopertare a podului, ceea ce va conduce inclusiv la închiderea circulației pietonilor. În prima etapă se va reface puntea existentă, care va fi redată circulației pietonale, apoi se va construi un alt pod dedicat circulației rutiere.

În prezent, autoritățile județene caută soluții pentru amenjarea unei punți pietonale peste râul Buzău. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ