PRIMELE SĂPĂTURI PE CALEA EROILOR

0
351

Nici nu a fost bine inaugurată, că deja a fost săpată. Vorbim despre Calea Eroilor, prima stradă moderizată complet, din municipiul Buzău. Ceea ce trebuie să fie etalon pentru restul orașului, este acum un șantier. Vina aparține muncitorilor de la Urbis Serv care, atunci când au efectuat lucrări pe Calea Eroilor, au rupt cablurile unei societăți de telefonie mobilă. Acum aceștia sunt nevoiți să suporte reparațiile din propriul buget, dar și să facă săpături pe cea mai modernă arteră din oraș.
Doar 3 luni a durat până când excavatoarele au început să sape pe cea mai modernă stradă din municipiul Buzău. Zilele trecute, pe Calea Eroilor s-au făcut săpături, iar un morman de pământ a fost așezat chiar pe pista de bicilete. Imaginile suprinse au stârnit revolta buzoienilor, care au crezut că artera nu va avea aceeași soartă ca toate celelalte, care au fost săpate, la scurt timp după reabilitare. Și luni dimineață, muncitorii încă săpau. Lucrările sunt efectuate de reprezentanții unei societăți de telefonie mobilă. Aceștia s-au trezit cu avarii cauzate chiar de muncitorii de la Urbis Serv. În timp ce se chinuiau să îngroape cablurile de pe stârlpi, lucrătorii Urbis Serv au rupt fibra optică a firmei de telefonie, însă nu au anunțat administratorul și și-au continuat lucrările. Acum, la trei luni de la inaugurare, firma de telefonie se vede nevoită să efectueze săpături pentru a remedia stricăciunile cauzate de Urbis Serv.
Calea Eroilor din Buzău a devenit o adevărată carte de vizită pentru oraș, după ce Primăria a redesenat întreaga zonă în cadrul unui proiect de punere în valoare a ansamblului Cimitirului Eroilor. Numai că lucrările efecuate în stilul deja cunoscut de către Urbis Serv umbresc frumusețea străzii. Reprezentanții societății Urbis Serv nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ