PRIMII LA VITEZĂ, ULTIMII LA PERMISE

0
373

Vitezomanii au făcut coadă la Clubul Polițiștilor
Zeci de oameni s-au așezat în fața Clubului Polițiștilor din municipiul Buzău încă de la primele ore ale dimineții pentru a participa la examenul de redobândire a permisului auto. Coada s-a întins pe câțiva metri și așteptările au fost majore. Cei mai mulți dintre candidați și-au lăsat permisele pe mâna polițiștilor pentru că au condus fără să țină cont de viteza legală.
Au mers la Clubul Polițiștilor ca la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului, cu multe emoții, speranțe și cu promisiunea că vor învăța din greșeli. Vorbim despre zeci de persoane care s-au înscris la examen pentru redobândirea permisului de conducere după ce au fost sancționați de polițiști. Au călcat prea tare pedala de accelerație…
Reprezentații Inspectoratului Județean de Poliție au precizat că toți cei care își doresc reducerea perioadei suspendării permisului de conducere trebuie să treacă printr-un examen.
Anual din pricina vitezei excesive, mii de oameni își pierd viața în accidentele de cirulație. DN2E85 care strabate județul Buzău și realizează legătura Capitalei cu județele din Moldova rămâne unul dintre cele mai periculoase drumuri din România.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ