PRIMUL ANGAJAT AL SPITALULUI, RĂPUS DE COVID 19

0
21

Pandemia de Covid 19 a făcut prima victimă în rândul cadrelor medicale buzoiene. Laurențiu Gabriel Gabora, maseur ce profesa în cadrul secţiei de Neurologie a Spitalului Județean, a pierdut lupta cu virusul la numai 43 de ani.
În mai puțin de două săptămâni Gabriel Gabora a fost răpus de virus. După ce a aflat că a fost infectat, el a fost internat la secția ATI a Spitalului Județean. Plămânii îi erau, însă, afectați în proporţie de aproape sută la sută. După ce a stat intubat mai multe zile la Terapie Intesivă, cu toate eforturile depuse de medici, a decedat în cursul nopții de marți.
Timp de șapte ani maseurul și-a îndeplinit sarcinile de seviciu cu responsabilitate, în secțiea de Neurologie a Spitalului Județean Buzău. Colegii și pacienții au numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabriel Gabora.Un om sufletist, un coleg respectuos care îşi îndeplinea cu responsabilitate sarcinile de serviciu.
Pe rețelele de socializare, rudele,prietenii și colegii își exprimă regretul pierderii unui om deosebit.
Mesaje facebook
Ce zi trista!!
Drum lin spre ceruri,Gabiță!!
M am rugat pentru tine si am sperat,pana in ultima clipa,ca vei invinge nenorocitul asta de virus.
Drum lin spre ceruri,coleg drag!!
Dumnezeu sa aiba grija de tine,acolo sus!!
Doamne, Gabi! Când mi-ai arătat această poză ai zis ca nu se putea sa urci mai sus de atât…. Iar tu ai putut, dar prea devreme!L-ai iubit pe Dumnezeu aici pe pământ și vei fi în ceata îngerilor acolo sus! Dumnezeu sa te ierte, sa te odihnească în pace, colegul nostru!
Secția de Neurologie este unul din focarele de coronavirus înregistrate la nivelul județului Buzău, după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, 26 de persoane, cadre medicale și pacienți, au fost infectate cu Covid 19.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ