PRIMUL CAZ DE COVID-19 ÎNREGISTRAT LA IȘJ BUZĂU

0
592

Covid- 19 se răspândeşte în instituțiile buzoiene. După ce Policlinica Nicolae Titulescu, Spitalul Județean, și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au înregistrat cazuri de infectare cu noul coronavirus, a venit rândul Inspectoratul Școlar Județean. Un bărbat în vârstă de 56 de ani , inginer la această instituție, a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID.
Bărbatul, angajat în aparatul tehnic al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a acuzat simptome specifice virusului, febră, oboseală și tuse uscată, deși nu se știa contact al nici unui caz confirmat de coronavirus. În cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost la medicul de familie care i-a recomandat să facă testul pentru noul virus. Rezultatul testului a ieşit pozitiv, iar bărbatul a fost internat. De asemenea, colegii care au intrat în contact direct cu angajatul Inspectoratului Şcolar au fost trimiși în izolare, iar insituția și-a închis portțile.
La acest moment, Direcția de Sănătate Publică efectuează anchete epidemiologice la Inspectoratul Scolar Judetean. Întreaga instituție a fost închisă până luni, pentru a se putea face o dezinfecție a tuturor spațiilor.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ