Primul meci, prima victorie!

0
39

În primul meci din noua ediţie a Diviziei Naţionale de Seniori, rugbyştii buzoieni au dispus sâmbătă, pe teren propriu de Rugby Club Municipal Galaţi cu scorul de 29 -19, la pauză 22 la 7.

Oaspeţii s-au ţinut tare doar în primele optsprezece minute când tabela indica scorul de 7 la 7, după care, suporterii locali au aplaudat reuşitele favoriţilor în terenul de ţintă advers. Principalii marcatori: Baraulea cu două eseuri şi Niţu – autor a şapte puncte. Gazdele au mai beneficiat şi de un eseu de penalizare, obţinut după o fază de toata frumuseţea realizată de grămada buzoiană.

Pe final, gălăţenii au profitat de schimbările operate de antrenorul Costică Merşoiu în garnitura gazdelor şi au micşorat diferenţa de scor. Graţie şi punctului bonus obţinut, SCM Gloria Buzău s-a instalat pe locul 2, după trupa din Năvodari care a surclasat cu 79 la 9 formaţia arădeană. În cel mai echilibrat meci al rundei, Ştiinţa Petroşani şi Rulmentul Bârlad au terminat la egalitate, 19-19.

Partida Tomitanii Constanţa – Bucovina Suceava a fost amânată pentru noiembrie, în vreme ce pe buzoieni îi aşteaptă prima şi cea mai lungă deplasare, săptămâna viitoare la Arad.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ