PRO ROMÂNIA RĂMÂNE CU CANDIDAT LA PRIMĂRIA BUZĂULUI

0
287

Constantin Ionescu, rămâne candidat al partidului Pro România, la alegerile locale din luna septembrie, în timp de Carmen Ichim şi Felix Rache, membri ai aceleia;i forma’iuni politioce, s-au retras din cursa electorală. După cum au anunţat la sfârşitul săptămânii trecute, reprezentanţii PSD şi Pro România de la Buzău s-au înţeles să susţină candidatura social democratului Petre Emanoil Neagu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, în timp ce Carmen Ichim a făcut un pas în spate şi se va mulţumi cu un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Alinaţa PSD-Pro România va avea, aşadar liste comune pentru funcţiile de consilieri judeţeni. Şi Felix Rache, preşedintele organizaţiei judeţene a Pro România, anunţat drept candidat la postul de primar al municipiului Râmnicu Sărat s-a retras şi îl va susţine pe candidatul PSD. Decizia a fost motivată de situaţia dramatică prin care liderul partidului a trecut recent, fiind infectat cu Covid 19, atât el cât şi familia sa.
Situaţia este cu totul alta în privinţa candidaturii la funcţia de primar al municipiului Buzău. Constantin Ionescu de la Pro România îl va înfrunta pe 27 septembrie pe actual edil al Buzăului, social democratul Constantin Toma.
Pentru campania electorală, care va debuta la sfârşitul acestei luni, reprezentanţii Pro România i-au lansat primarului în funcţie, Constantin Toma, provocarea de a participa la o dezbatere televizată alături de Constantin Ionescu.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ