PRO ROMÂNIA ŞI-A PREZENTAT CANDIDAŢII

0
866

Pro România şi-a prezentat echipa cu care va intra în campania electorală pentru alegerile locale. Carmen Ichim este primul candidat femeie la președinția Consiliului Județean Buzău. Fostul prefect al judeţului va candida alături de Constantin Ionescu ce ţinteşte postul de primar al municipiului Buzău.
Partidul Pro România şi-a prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o conferinţă de presă, candidaţii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, respective pentru cea de primar al municipiului Buzău. Carmen Ichim, comisar şef al Gărzii de Mediu şi fost prefect al judeţului, s-a alăturat partidului Pro România, care i-a încredinţat candidatura pentru Consiliul Judeţean. Ea devine astfel, prima femeie care intră în cursa electorală pentru această funcţie.
Carmen Ichim a afirmat în conferinţa de presă că a acceptat această provocare, pentru faptul că de-a lungul anilor a avut ocazia să cunosc foarte bine problemele comunității, precum și multe dintre oportunitățile nevalorificate.
La rândul său, Constantin Ionescu, se bucură de susţinerea totală a celor de la Pro România pentru candidatura sa la postul de primar al municipiului Buzău.
Pe de altă parte, Pro România continua seria achiziţiilor. Fostul consilier județean PSD Horia Toader s-a înscris în PRO România în condițiile în care a avut oferte tentante din partea mai multor partide, oferte pe care le-a declinat ca nefiind conforme cu ideile sale de a nu face compromisuri.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ