PROBLEMĂ REZOLVATĂ

0
62

Nehoienii s-au confruntat cu o situație delicată privind furnizarea agentului termic, la scurt timp după Revoluție. Pentru a beneficia de căldură, locuitorii au apelat atunci, la surse proprii de încălzire.

Pentru ca nehoienii să aibă parte de confortul necesar, o societate din România în colaborare cu o firmă daneză a parafat un acord cu primăria, prin care acestea să se ocupe de distribuirea agentului termic în imobilele locuitorilor.

Recent, cu sprijinul vicepremierului Marcel Ciolacu, administratia locală a întocmit documentatia necesara realizarii unei investitii majore privind încălzirea locuințelor din orașul Nehoiu.

Reprezentanții Primăriei Nehoiu sunt increzători că noua investiție va oferi o distributie optima a agentului termic, în casele locuitorilor.

Conducerea administratiei locale dă asigurări nehoienilor că, în cel mai scurt timp, prin finalizarea acestei investiții, vor beneficia de condiții optime în locuinte.

Potrivit ultimului recensământ, la nivelul orașului Nehoiu, locuiesc peste 10.200 de suflete. Prelucrarea lemnului este activitatea economică de bază a orașului, dezvoltarea turismului montan fiind în stadiu incipient.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ