Procesul cartierului Orizont amânat

0
51

Servicii de avocatură plătite și neonorate
La ultimul termen al procesului pe care o importantă societate de construcții din județ l-a deschis împotriva Primăriei Buzău, în contextul generat de hotărârile date asupra terenurilor din cartierul Orizont, nu s-a prezentat niciun reprezentant din partea municipalității. Una dintre cele mai mari firme de construcții din județul Buzău a intrat în conflict cu Primăria Buzău după ce aparatul de specialitate a dat o hotărâre prin care a decis că terenurile de sub clădirile Cartierului Orizont nu se pot vinde. Drept urmare, avizul ar fi avut drept rezultat imposibilitatea proprietarilor de a intra în legalitate. Managerul firmei de construcții a dat Primăria Buzău în judecată iar la sfârșitul lunii trecute a fost stabilit termen la Curtea de Apel Ploiești.
Cu toate că primăria a fost chemată în judecată, fiind angajați avocați plătiți din bani publici pentru a reprezenta interesele municipalității, în instanță, la termen nu s-ar fi prezentat nimeni, a atras atenția unul dintre consilierii locali.
Operatorul economic a cerut daune primăriei iar municipalitatea a angajat avocați specializați care să câștige procesul astfel încât să nu se achite despăgubiri. Situația este și mai complicată având în vedere că și consilierii locali au fost chemați în judecată.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ