PROFESORII AU PROTESTAT LA BUCUREȘTI! Ion Dobre: „S-a dat dispoziție pentru plata banilor”

2
545

Astăzi, puţin după ora 8.00, cadrele didactice afiliate Sindicatului din Învăţămîntul Preuniversitar Buzău şi-au luat fluierele şi pancartele pentru se deplasa la Bucureşti. Se solicită plata dobânzilor aferente salariilor tăiate de guvernul Boc, dobânzi câștigate în instanță.
Ambianţă Cristache Bratu, vicepreşedinte SÎP Buzău 01.21 – 01.27 // 04.05 – 04.23
Sindicaliști din 11 judeţe şi-au dat întîlnire astăzi la Bucureşti în faţa ministerului Educației.
Dacă pichetul de astăzi nu îi va mobiliza pe reprezentanţii ministerului astfel încît să pună în aplicare sentinţele judecătoreşti atunci profesorii ameninţă cu greva generală.
O informație de ultima oră anunță că o delegație a protestatarilor a fost primită de ministrul Educației, Mircea Dumitru. Acesta a achiesat la cererea sindicaliștilor și a dat dispoziție pentru plata dobânzilor. În aceste condiții greva de avertisment a fost anulată.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Dar de ce nu vine Dobre Ion si Cristache Bratu,cu fluiere si pancarte,la Scoala Padina,unde unui cadru didactic i s-a taiat din razbunare si cu dezlegare de sus un sfert din salariul pe luna septembrie de catre directorul Bratu Sergianin,un profesor de sport numit pe functie cu ajutorul lui Dobre Ion si Bratu Cristache???…Cu fluiere si pancarte trebuie mers si la SIP Buzau…Sindicalismul de fatada are dedesubturi putrede,iar fata lor de profeti mincinosi nu mai este credibila…

LĂSAȚI UN MESAJ