PROGRAM BOGAT  DE ZIUA NAȚIONALĂ

0
298

Buzoienii care și-au propus să sărbătorească în oraș Ziua Națională vor avea parte de un program încărcat pregătit de autoritățile locale. Evenimentele vor debuta dimineață cu acțiunile pregătite de Armată și vor continua cu masa tradițională cu fasole și ciolan, dar și spectacole. Spre orele serii, se vor aprinde și luminițele montate în oraș.

Program încărcat pregătit de autorități pentru a marca Ziua Națională, la Buzău. Activitățile vor debuta la ora 10, pe platoul din fața Prefecturii, cu intonarea imnului național, momentul fiind urmat de ceremonialul religios și discursurile oficialităților locale. Pentru buzoienii prezenți, militarii au pregătit și un exercițiu de îndemânare și mânuire a armamentului Drill Team. Cel mai așteptat moment este parada militară care se va desfășura cu puțin timp înainte de ora 11.

Apoi buzoienii sunt invitați în Parcul Crâng, unde vor putea servi o porție de fasole și un pahar cu vin fiert și se vor bucura de un spectacol susținut de UDDI și artiști ai Centrului Județean de Cultură și Artă. Pe 1 decembrie, buzoienii pot vizita gratuit toate expozițiile Muzeului Județean.

De la ora 16, Grupul Vouă susține un spectacol în sala mare a Consiliului Județean, intrarea fiind liberă.

Tot de la ora 16, distracția se mută în Piața Daciei unde va avea loc un spectacol susținut de Fanfara Diviziei 2 Infanterie Getica, artiști din toate zonele țării și Randi. Cu această ocazie, va fi deschis oficial și târgul de Crăciun din Piața Daciei și se vor aprinde luminile în tot orașul. Spectacolele în Piața Dacia vor continua până în seara de Ajun, în fiecare zi fiind stabilit un program artistic dedicat buzoienilor. Iar copiii sunt invitați să viziteze căsuța lui Moș Crăciun.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ