PROGRAM ÎNCĂRCAT LA ÎNCEPUT DE IUNIE! CJ a pregătit activități deosebite

0
268

Începutul lunii iunie va fi unul încărcat de activităti dedicate atât copiilor, cât si adultilor. Consiliul Judetean a pregătit un program deosebit de 1 iunie, iar după această zi va debuta festivalul Buzău Fest, aflat la prima editie. Astăzi, conducerea Consiliului Judetean a prezentat întregul program si a lansat invitatia buzoienilor de a participa la aceste evenimente.
Conducerea Consiliului Județean a prezentat, astăzi, programul oficial al BUZĂU FEST, eveniment de promovare a culturii și turismului local, aflat la prima ediție. De asemenea, autoritățile vor acorda o atenție deosebită și copiilor prin activitățile desfășurate de 1 iunie. Printre surprizele pregătite micuților de 1 iunie se numără proiecții de desene animate, întâlniri cu mascote, desene pe asfalt, baloane și dulciuri.
Tot pe 1 iunie, micuții sunt invitați să facă și mișcare. Într-un parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal, Consiliul Județean va organiza o competiție de fotbal în care vor fi angrenați peste 500 de copii.
După Ziua Copilului, se va da startul Buzău Fest, primul eveniment dedicat buzoienilor, în care vor fi promovate tradițiile și cultura din județul nostru. Festivalul va debuta în seara zilei de 2 iunie cu defilări cu torțe, pe un traseu din municipiul Buzău. Apoi activitatea se va muta în stațiunea Sărata Monteoru, unde vizitatorii pot vedea reproduceri după luptele daco-romane, ateliere de creație, transport cu autocarul decapotabil, crosuri și concerte de muzică ușoară și folclorică.
Începând din această vară, Consiliul Județean își propune să organizeze un festival județean dedicat promovării județului Buzău și a oportunităților de turism pe care acesta le oferă. Bugetul total alocat organizării evenimentului este de 120.000 de lei.
DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ