PROGRAM NOU LA SERVICIUL CAZIER JUDICIAR

0
237

Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă din Buzău își prelungește activitatea de lucru la compartimentul de eliberare a cazierului judiciar. Pentru a face față volumului ridicat de solicitări, începând de miercuri, ghișeul de eliberare a cazierelor va funcționa între orele 07.00-13.00. Accesul în incinta clădirii se face cu respectarea regulilor de distanțare socială și purtarea măștii de protecție.
Dacă anul trecut la compartimentul Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă se primeau câteva zeci de cereri pe zi, anul acesta peste o sută de pesoane stau zilnic la rând în curtea Inspectoratului de Poliție Județean, pentru a obține cazierul judiciar. Pentru a evita aglomerația ce se formează și în contextul evitării contaminării virusului Covid-19, conducerea IPJ Buzău , a luat decizia ca, începând de miercuri, ghișeul de eliberare a cazierului judiciar să funcționeze între orele 07.00-13.00.
Pentru prevenirea și reducerea riscurilor de răspândire a transmiterii virusului, persoanele care vin să ridice un cazier judiciar trebuie să poarte masca de protecție si sa respecte toate măsurile impuse de instituție.
Măsura luată de Serviciul de Cazeir Judiciar va fi menținută pe toată perioada stării de alertă cu respectarea tuturor regulilor impuse.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ