PROGRAM SPECIAL DE SĂRBĂTORI

0
182

Autobuzele vor avea un program special în perioada sărbătorilor. Pentru că nu se va lucra câteva zile, operatorul de transport a anunțat că se va modifica și orarul de circulație. Abia în ziua de 2 mai, autobuzele își vor relua programul obișnuit, pe toate traseele.
Operatorul regional de transport public de călători Trans Bus a anunţat că programul de circulaţie al autobuzelor în zilele de Paşti şi în minivacanţa de 1 Mai va fi modificat. Pentru că majoritatea buzoienilor nu merg la serviciu în această perioadă, nici solicitările pentru trasnportul în comun nu sunt numeroase. Așa că, începând din Vinerea Mare, programul de circulație va fi unul schimbat față de zilele obișnuite.
Practic, în Vinerea și în Sâmbăta Mare, autobuzele vor circula după programul zilelor de sâmbătă și se vor efectua toate traseele pentru zonele industriale. Duminică, mijloacele de transport în comun nu vor ieși pe traseu, iar în a doua zi de Paște vor merge după programul zilei de duminică, fără cursele destinate zonelor industriale. Pentru 30 aprilie și pentru Ziua Muncii, Trans Bus a stabilit un orar de circulație ca în zilele de sâmbătă. Începând cu 2 mai, autobuzele își vor relua programul obișnuit.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ