PROGRAMĂRI PENTRU ANUL VIITOR,  LA EXAMENUL AUTO

0
491

Angajaţii Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto lucrează la capacitate maximă, dar, chiar şi aşa nu reuşesc să-i mulţumească pe cei care îşi doresc să intre rapid în posesia documentului ce le permite să conducă autovehicule. Dacă pentru proba teoretică a examenului auto s-a reuşit reducerea perioadei de programări, lucrurile nu stau la fel de bine la a doua etapă, cea de traseu.

Pe lângă zilele libere acordate de sărbători, când nu pot fi programate examinări, o altă cauză a decalajelor între probe este şi numărul mare candidaţi.Tot mai mulţi buzoieni şi-au cumpărat autoturisme, după eliminarea taxei de înmatriculare şi, evident, doresc permis de aconducere. Astfel, numărul candidaţilor examinaţi, s-a dublat faţă de anul trecut, ajungând la aproximativ 1. 000 de persoane lunar.

Reprezentanţii Serviciului de Permise Auto sunt optimişti şi spun că trendul este ascendent, iar după sărbători durata programărilor pentru proba practică se va reduce şi activitatea va intra în normal.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ