PROIECT CU HAPPY END! ”Carte de dat, carte de luat” a ajuns la final

0
234

Proiectul Carte de date, carte de luat a fost inițiat de Muzeul Județean în urmă cu câteva luni și a constat în montarea unor casete în parcul Crâng în care au fost puse cărți pe care să le citească cei care aleg să se plimbe în aer liber. Numai că în scurt timp, volumele au dispărut. Pentru a nu lăsa proiectul să se încheie cu un eșec, reprezentanții Muzeului Județean au decis să împartă sute de volume elevilor de la Liceul Pedagogic. Liceeni le vor citi, apoi le vor returna, iar la schimb vor primi acces gratuit la toate expozițiile găzduite de instituția de cultură buzoiană.
Proiectul Carte de dat, carte de luat a beneficiat de sprijin din partea multor buzoieni care au donat zeci de volume, însă pe de altă parte a demonstrat că unora le lipsește simțul civic. Cu toate acestea, reprezentanții Muzeului Județean dau asigurări că și anul viitor casetele cu cărți vor fi din nou amplasate în spații publice din oraș.
După ce au primit cărțile, elevii de la Liceul Pedagogic au făcut o poză pe grup și au lansat astfel o invitație la lectură pentru toți tinerii.

Denisa Irimia

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ