PROIECT ,,ECO GRĂDINIȚA MEA”

0
135

Peste 250 de micuți de la Grădinița ,,Cei 7 pitici” din cartierul Micro 14, din Buzău le-au demonstrate  celor mari că știu să se implice în colectarea selective. Micuții au fost încântați de proiect așa că au strans zeci de saci în care au pus materiale reciclabile. Participarea la proiect le va aduce copiilor și premii.

Pentru prima dată, în acest an școlar, RER Buzau s-a adresat și grădinițelor. Proiectul ,,Eco grădinița mea” este inițiat sub sloganul ,,aplicăm ce învățăm! În sacul galben selectiv colectăm”. Astăzi, peste 250 de micuți de la Grădinița ,,Cei 7 pitici” din cartierul Micro 14 din Buzău le-au demonstrat reprezentanților RER Buzău, că știu să se implice în colectarea selectivă.

Prin acest proiect, se atinge astfel și o altă categorie de public, acela al familiilor cu copii mici la care sacul galben nu a a ajuns prin intermediul școlilor. Copiii de la grădiniță au primit pliante care să îi ajute atât pe ei cât și pe părinți să înțeleagă cum trebuie să folosească sacul galben.

Pentru a-i stimula pe preșcolari să se implice dar și pe cadrele didactice, participarea la proiect aduce și premii. Pentru cei mici din grădinițe, acestea se vor reflecta în funcție de cantitățile colectate, în jocuri educative, materiale și panouri didactice, precum și în insigne cu ,,Prințesa ecologiei” și ,,Eroul ecologiei”.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ