PROIECT TEHNIC PENTRU COLEGIUL „M. EMINESCU”

0
294

O armată de proiectanţi, ingineri şi arhitecţi a inspectat, în ultima perioadă clădirea Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”. Analizele, la faţa locului, ale echipelor de specialişti au avut drept obiectiv, realizarea proiectului tehnic, etapă obligatorie în vederea începerii lucrărilor de reabilitare a clădirii liceului. Obiectivul a fost îndeplinit, astfel că, lucrarea poate începe, efectiv.
Proiectul a necesitat aprobări de la mai multe autorităţi, inclusiv de la Ministerul Culturii, iar documentele au fost obţinute, în cele din urmă. Astfel, în prezent, sunt îndeplinite toate formalităţile pentru emiterea autorizaţiei de construire.
Elevii Colegiului “Mihai Eminescu” au fost mutate, în toamna anului trecut, la Liceul Tehnologic “Costin Nenițescu”, unde vor învăţa pe durata lucrărilor de reabilitare a clădirii liceului. Potrivit proiectului, reabilitarea clădirii Colegiului Mihai Eminescu din Buzău va dura doi ani. Valoarea investiţiei este de peste 5 milioane de euro, bani asiguraţi din fonduri guvernamentale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ